Ce mai aștepți? Înscrie-te acum la o ședință de business coaching pentru:

Una dintre multele definiții ale fericirii spune cam așa: ''ești fericit în momentul în care ești mulțumit cu ceea ce ai''. În interiorul nostru zace o putere uluitoare pe care dacă o descoperi poți ajunge exact acolo unde nici nu visezi. Tu cum știi că ești fericit?
‟Dacă tu crezi că nu poţi, ai dreptate. Dacă tu crezi că poţi, din nou, ai dreptate.” – Henry Ford. Asumarea responsabilității este, după părerea mea, una din cele mai bune măsuri ale puterii și maturității unei persoane. Fă schimbarea!
Stabilește-ți obiectivul! Mi-am spus mereu că dacă vrei să atingi un obiectiv, trebuie să-l poți vizualiza ca realizat cu ochii minții, înainte de a-l atinge. Așa că imaginează-ți toate posibilitățile pe care le ai, așează-le în ordine, turează motoarele la maxim și pornește la drum!
Pe baza unui plan bine stabilit, în călătoria către visul tău, apele vor fi line, zilele însorite și succesul garantat. Fii de neoprit!

Pașii succesului

Visul devine realitate! Strategii și instrumente pentru următorul nivel.

Business Coaching

Sesiunile de Business Coaching au rolul de a ajuta Antreprenorii, Leaderii sau General Managerii să se dezvolte, să-și înțeleagă și să-și perfecționeze echipele de vânzări, să-și descopere temerile și blocajele și să le transforme în oportunități, să-și consolideze și să-și dezvolte afacerea. Fiecare sesiune de business coaching este livrată personal de Ștefan Niță și este concepută în mod unic pentru a identifica oportunitățile de extindere. Ele te ajută să: îți folosești cunoștințele abordând perspective noi, îți dezvolți abilitățile, îți schimbi comportamentele negative cu comportamente pozitive, să gândești critic și strategic indiferent de situație pentru a găsi cele mai bune soluții pentru afacerea ta. Împreună creem un plan de acțiune pentru a maximiza și valorifica zonele unde este necesară creșterea. Utilizând abordarea unică a lui Ștefan în ceea ce privește strategiile, instrumentele și tacticile, veți putea să eficientizați, să inovați și să maximizați întregul potențial al afacerii dumneavoastră.

Maximizarea

Uneori, cele mai mari oportunități de creștere nu provin din noile inițiative, ci mai degrabă de la verificarea proceselor de bază pe care le face deja afacerea și îmbunătățirea și eficientizarea lor. Când faceți acest lucru prin formarea profesională, o mică îmbunătățire făcută în câteva domenii cheie poate duce la o creștere semnificativă a afacerii în ansamblu.

O echipă pregătită

O echipă de oameni este ca un puzzle. Fiecare piesă are caracterul, comportamentul, abilitățile și valorile ei. Coachingul are scopul de a le scoate la suprafață și de a le îmbunătății pentru a atinge scopul final, îmbunătățirea echipei. Întotdeauna o echipă performantă reprezintă un business durabil și profitabil.

Devin-o leader

Un adevărat leader își inspiră oamenii să aibe încredere în ei. Le cunoaște valorile, crezurile și fricile și îi ajută să se dezvolte și să performeze. Aceasta este cea mai înaltă misiune a unui adevărat leader. Succesul unui leader se măsoară prin performanțele oamenilor care îl urmează.

Fii tu însuți

Dacă nu ai o viziune despre cum va fi, nu te aștepta niciodată să fii ceea ce nu crezi. Viziunea nu trebuie să fie a altora, nu trebuie să-ți dorești să faci ceea ce fac alții. Viziunea trebuie să fie a ta, să crezi cu adevărat în ea, să fie visul tău. Ai încredere în potențialul tău și du-l până la capăt. Stabilește-ți obiectivul și vizualizează-l. Apoi nu-ți rămâne decât să-ți stabilești traseul și pașii pe care îi ai de urmat.

Timpul

Un pas important în managementul timpului este structurarea și prioritizarea lucrurilor pe care le ai de făcut. Să-ți stabilești lista cu ''To Do'' pentru fiecare zi este esențial (un lucru mic pentru o eficiență maximă). Obiectivul anual trebuie împărțit în obiective lunare,săptămânale si respectiv zilnice, astfel obiectivul este ca și atins.

Fii de neoprit!

Coaching-ul are un singur scop final, rezultatele afacerii tale. Îți va permite să te oprești să pierzi bani prin eliminarea barierelor și conștientizarea adevăratelor oportunițăți. Învață să nu oferi simple servicii sau produse clienților ci beneficii și fericire neîntreruptă prin crearea unor produse și servicii valorice. Este nevoie să fii de neoprit.

Cui se adresează ședințele de Business Coaching?

  • Celor a căror afacere stagnează sau se află în regresie.
  • Celor care au dezvoltat o afacere până la un anumit nivel și nu îl pot depășii pentru a crește mai mult.
  • Celor care sunt pe punctul de a închide o afacere și nu știu ce să facă mai departe.
  • Celor care au probleme în relaționarea cu angajații.
  • Celor care au blocaje sau temeri ce nu le permit dezvoltarea afacerii.
  • Celor care pur și simplu simt că au nevoie de ajutor.

Spune-mi cu ce te pot ajuta astăzi

Nu știu cine ești, dar te voi descoperi și te voi ajuta. Fă-ți... astăzi o programare și rezervă-ți cele 30 de minute gratuite.

Call Now ButtonSună-mă acum!