Schimbă-ți viața prin coaching!

Consider că toți oamenii sunt speciali singurul lucru care le lipsește este puterea de a scoate la iveală ceea ce este mai bun în ei. De multe ori constatăm că nu ne lipsește nimic, suntem plini de resurse și totuși nu reușim să ajungem acolo unde ne dorim.

Indiferent că îți dorești să avansezi pe plan profesional, că îți dorești o relție mai eficientă la locul de muncă sau acasă, că vrei mai mulți bani, că vrei să slăbești sau pur și simplu vrei o viață mai bună indiferent pe ce plan, ai nevoie de claritate. Această claritate o poți obține foarte ușor și natural prin sesiuni de coaching.

De ce prin sesiuni de coaching? Sesiunile de coaching sunt puternice și profunde menite să te propulseze acolo unde îți dorești. Pentru că orice om are cea mai mare încredere în el însuși. Eu, în calitate de coach, nu fac altceva decât să te ghidez, să te ajut să scoți la suprafață toate calitățile tale și să le sporești, să vezi și să simți ce îți dorești cu adevărat și cel mai important să obții.
Toate aceste lucruri sunt posibile datorită dorinței tale de reușită, a pregătirii mele și a sutelor de ore de coaching pe care le-am făcut.

 

Beneficiile Coaching-ului

OBȚII CLARITATE

O gâdire clară te ajută să te focusezi pe ceea ce este important, pe obiectivele care te propulsează acolo unde îți dorești.

DEVII MAI EFICIENT

Unele stări și comportamente pot fi negative iar altele benefice. Alege-le pe cele benefice pentru a-ți crește eficiența.

CÂȘTIGI SĂNĂTATE

O minte sănătoasă înseamnă și un corp sănătos. Multe dintre problemele de sănătate dispar atunci când ești ghidat corect.

RECÂȘTIGI PASIUNEA

Tu ești stăpânul emoțiilor tale. Dă voie pasiunii, încrederii și puterii să te însoțească în fiecare clipă din viața ta.

AVANTAJUL SESIUNILOR DE COACHING CU ȘTEFAN NIȚĂ

Coaching-ul este ideal pentru a a-ți oferi îndrumări imparțiale atunci când te confrunți cu decizii majore privind schimbările de viață pe care vrei să le faci. Eu, Ștefan Niță, te pot ajuta să-ți clarifici obiectivele și viziunea astfel încât să mergi pe un drum mai proactiv. Sesiunile de coaching cu mine, Ștefan Niță, te ajută, de asemenea, să evaluezi riscurile și să te afirmi în mod inteligent, pe măsură ce te eliberezi de convingerile limitative mai vechi.

Coaching-ul este, de asemenea, o resursă excelentă pentru persoanele care au o viziune clară și un set de obiective, dar au probleme în creearea unui plan de acțiune care să facă viziunea reală și palpabilă. Life Coaching-ul se referă la rezultate și strategii dovedite pentru succes, lucruri care să te ajute să-ți regăsești ritmul. În cele din urmă, Life Coaching-ul este pentru cei care sunt gata să facă un salt și să facă față unei noi și intimidante provocări.

 

Anthony Robbins spunea un lucru extrem de adevărat: „Tu te afli acum la o răscruce. Ai ocazia să iei cea mai importantă decizie pe care o vei face vreodată. Uită-ţi trecutul. Cine eşti tu, acum? Cine a decis ca tu să fii cel de acum? Nu te gândi la cel care ai fost. Cine eşti acum? Ai decis cine vrei să devii? Ia această decizie în mod conştient. Ia-o cu grijă. Ia-o cu forţă.”

Ce obțin clienții mei în urma sesiunilor de coaching?

71% Creșterea performanței muncii
68% Îmbunătățirea relațiilor personale
48% Îmbunătățirea sănătății
62% Creșterea ritmului de performanță
85% Spargerea convingerilor limitative

Întrebări frecvente despre Life Coaching

Life coaching-ul este ideal pentru a îți oferi îndrumări solide și imparțiale atunci când te confrunți cu decizii majore privind schimbările de viață pe care vrei să le faci. De asemenea, te ajută să-ți clarifici obiectivele și viziunea. Te ajută să evaluezi riscurile și să te afirmi în mod inteligent. Să descoperi convingerile limitative care te împiedică să avansezi și să le spargi pentru a reuși să performezi. Să-ți crești încrederea în propriile forțe. Să-ți îmbunătățești stima de sine. Să-ți atingi obiectivele propuse. Să-ți manageriezi viața și stilul de viață și mai ales să ai o viață sănătoasă atât fizic cât și mental.
Fiecare client este unic. Totul depinde de tine, de dorința ta de reușită cât și de puterea schimbării. În majoritatea cazurilor eu recomand cel puțin un an de coaching. Primul trimestru al sesiunilor este folosit pentru a identifica credințele limitative și pentru a dezvolta programe pentru depășirea lor. Următoarele trei până la șase luni sunt folosite pentru a dezvolta modele de succes, pentru a stabili obiectivele și programele care să devină obiceiuri obișnuite. Ulterior te ajut să-ți atingi obiectivele și să faci din acele obiceiuri de succes o a doua natură a ta, să fie o parte din tine, să devină obiceiurile obișnuite pe care le practici zilnic.
Începi cu o sesiune gratuită de 30 de minute de life coaching. În timpul acelei sesiuni, tu și cu mine vom identifica trei-cinci credințe limitative sau bariere pe care le ai. Apoi, vom stabili unu-trei obiective provocatoare și vei începe să definești o viziune pentru succesul tău. După prima ta sesiune, împreună stabilim un program săptămânal pentru a te menține responsabil, a te ajuta să-ți crești viziunea și să-ți prioritizezi acțiunile astfel încât să-ți atingi obiectivele.
Sesiunile de life coaching cu mine îți oferă în primul rând obiective realizate și o viață așa cum îți dorești. Iar, eu, Ștefan Niță, ca om îți ofer toată încrederea mea, dedicarea, confidențialitatea și mai ales îndrumarea de care ai nevoie.
Pentru a începe să-ți trăiești viața la următorul nivelul, programează-te astăzi la o sesiune de coaching gratuită de 30 de minute . În sesiunea ta, eu, Ștefan Niță te voi ajuta să-ți definești viziunea, stabilind obiective care te vor provoca și-ți vei crea un plan de acțiune care îți va permite să obți rezultate cu adevărat extraordinare.

SPUNE-MI CU CE TE POT AJUTA ASTĂZI

Nu știu cine ești, dar te voi descoperi și te voi ajuta. Fă-ți... astăzi o programare și rezervă-ți cele 30 de minute gratuite.

Call Now ButtonSună-mă acum!