Duplex de vanzare in Saftica

Calea București Nr 45 A, Săftica 077015, România

Caracteristici

  • Curent
  • Gaz
  • Gradina
  • Izolatie termica
  • WC serviciu

Detalii

Ai nevoie de o casa? Sau ai nevoie de un camin?
Tu ce iti doresti de la o casa? Iti doresti spatiu mai mare? Iti doresti liniste? Iti doresti o curte unde sa-ti incarci bateriile?
Hai sa-ti prezint aceasta casa!
Intr-o zona linistita, pe o strada frumoasa, un drum privat, cu un nume parca predestinat, Lunca Florilor, se afla acest duplex la vanzare.
Gandit pentru doi prieteni, doi frati, doua familii sau pur si simplu pentru doua persoane dornice de un camin, acest duplex este caminul ideal.
In acest moment sunt disponibile la vanzare amandoua vilele. Dar grabeste-te!
Grabeste-te pentru ca sunt senzationale si se vand foarte repede.
Finalizate in 2018 dar ramase la gri pentru a putea fi personalizate de noul proprietar, asteapta doar sa prinda viata.
Fiecare dintre case are o amprenta de 100 mp din care 80 mp sunt utili. Ele sunt structurate parter si etaj, avand o suprafata utile totala de 154 mp. Terenul aferent fiecareia dintre ele este de 400 mp.
Hai sa intram!
Odata ce ai trecut pragul casei esti intampinat de un hol generos de 12 mp cu casa scarii si un grup sanitar. Pe partea dreapta se deschide locul de luat masa si bucataria care insumeaza 21 mp iar pe partea stanga este livingul de 35 mp, cu ferestre mari ce ii ofera lumina naturala din abundenta si iesirea pe terasa de 18 mp. A venit momentul sa urcam la etaj. Aici suntem intampinati de acelasi hol generos, ca la parter, de 9 mp de unde se face accesul catre cele trei dormitoare, toate cu suprafata de 18 mp si un grup sanitar. Dormitorul matrimonial are baie proprie si dressing, pe cand celelalte doua dormitoare au un balcon de 7 mp.
Acestea sunt cele doua case ce formeaza acest duplex. Nu-ti ramane decat sa-ti imaginezi cum dupa o zi agitata ajungi acasa unde totul este gandit si amenajat de tine, pentru tine. Fiecare lucru din casa este asa cum vrei tu sa fie. Poti alege sa iesi pe terasa din living, sa te asezi linistit intr-un fotoliu confortabil si sa respiri aerul proaspat care este pur si simplu UAU sau poti alege sa faci absolut orice iti doresti ca doar esti la tine acasa.
Nici o casa nu este perfecta la fel cum nici un om nu este perfect. Eu caut doar omul perfect pentru aceasta casa.
Daca esti omul perfect te astept la vizionare, daca nu, te las sa admiri aceste case.

  • ID: 3513
  • Published: 3 November 2018
  • Last Update: 8 November 2018
  • Views: 61