Vanzare vila Andronache – Bucuresti

Strada Tușnad 73, București, România

Detalii

Iti doresti o vila in Bucuresti? Trebuie sa vii la vizionare!
In momentul in care realizezi ca vrei sa te muti la curte, incepi sa-ti cauti casa mult visata. Este clar ca vrei curte unde sa te poti bucura de aerul curat, de fructele bio, de verdeata si de intimitate. Iti doresti spatii generoase si totodata utile. Iti doresti sa fie in Bucuresti pentru a avea acces rapid la o gradinita buna, la o scoala unde copilul tau sa aiba parte de o indrumare adecvata. Iti doresti vecini linistiti ca altfel te-ai muta la bloc. Iti doresti locuri de parcare si cred ca foarte important iti doresti sa fie bine construita.
Nu-i asa?
Ce sa vezi! Vila noastra intruneste toate dorintele enumerate mai sus si chiar mai mult. Este spatiul ideal!
Structurata demisol, parter si etaj cu o amprenta la sol de 120 mp astfel incat au ramas 380 mp de curte libera. Ai in curte flori, pomi fructiferi si suficient spatiu liber pentru ceea ce iti mai doresti tu sa faci in propria ta curte. Este plantat deja: un cires, un mar, un visin, un nuc, tufe de zmeura si un brad.
Noi am gandit vila astfel:
– la subsol este spatiosul garaj, in care noua ne incap doua masini, camera centralei, o camara si casa scarii, in total 60mp
– la parter avem: hol, living, bucatarie, locul de luat masa, dormitor, baie, debara, casa scarii si o terasa generoasa de 21 mp. Acestea adunate dau o suprafata totala de 120 mp si 91 mp suprafata utila.
– la etaj avem: casa scarii, hol, doua terase, trei dormitoare si doua grupuri sanitare in suprafata totala de 113 mp si utila de 92 mp.
Cam asta este tot ceea ce consider ca trebuie sa-ti spun. Te las acum sa vezi pozele si filmarea atasata, si daca mai ai intrebari suplimentare suna-ma acum si hai la o vizionare ca sa te convingi singur de minunata vila din Andronache.

Video

  • ID: 3569
  • Published: 3 November 2018
  • Last Update: 3 November 2018
  • Views: 218